Verbouwen Haarlem

Totale ontzorging binnen uw budget

Uw huidige woning transformeren tot uw droomwoning? Of het nu gaat om een aanbouw, een opbouw, een renovatie of een industriële badkamer: wij hebben alles in huis om uw verbouwproject van A tot Z te verzorgen. Dus wilt u verbouwen in Haarlem en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op. Graag komen wij vrijblijvend langs om uw verbouwplannen door te nemen en een offerte op maat te maken.

Contact

Verbouwen in Haarlem met onze garanties

 • Deskundig bouwbedrijf met ruim 20 jaar ervaring
 • Van ontwerp en planning tot compleet afgewerkte oplevering
 • Wij werken met de beste materialen
 • Wij denken met u mee en werken oplossingsgericht
 • Voor alle grote en kleine verbouwingen aan uw woning
 • Wij werken en snel en zorgen voor minimale overlast
 • Onze offerte is gratis en vrijblijvend

Uw verbouwing in de regio Haarlem is bij ons in goede handen

Stop met dromen en laat vandaag nog een heerlijke wellness badkamer of moderne leefkeuken realiseren! Brandsma & Timmerman Bouw realiseert uw verbouwing in Haarlem en omstreken en draagt zorg voor het gehele bouwproject. Ook kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een uitbouw, opbouw of voor de restauratie van uw pand.

Zet de stap naar uw (duurzame) droomwoning

Bent u helemaal op uw plek in Haarlem, maar voldoet uw woning niet meer aan uw wensen? Dan biedt een verbouwing uitkomst. Een nieuwe badkamer, dakopbouw of een fijne schuifpui naar de tuin kunnen ervoor zorgen dat u prettiger woont. In de meeste gevallen profiteert u na een verbouwing van waardevermeerdering. Vooral als met de verbouwing van uw jaren 30 woning of twee-onder-een-kap meer vierkante meters zijn gecreëerd. De waardevermeerdering kan interessant zijn indien u de intentie heeft om uw huis te verkopen.

Wist u dat verbouwen dé kans is om uw huis te verduurzamen? Door bij het plaatsen van de uitbouw of keuken direct energiebesparende maatregelen te nemen, wordt uw woning milieuvriendelijker én comfortabeler. Extra-isolerend glas, het gebruik van biobased materialen, een warmtepomp en zonnepanelen; het draagt allemaal een steentje bij aan de verduurzaming van uw woning. Het team van Brandsma Timmermanbouw denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

Voor kleine en grote verbouwingen in Haarlem

Door onze uiteenlopende expertises zijn we als Haarlems bouwbedrijf breed inzetbaar. Zo voeren wij grootschalige verbouwingen uit, maar kunt u ook bij ons aankloppen voor kleine opknapwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van dubbel glas, een opbouw of het opfrissen van de badkamer met nieuw sanitair en tegelwerk. Of u nu enkel uw keuken wil moderniseren of de gehele woning wil aanpakken; Brandsma Timmermanbouw is hierin uw juiste partner.

De volledige regie over uw eigen woning? Schakel Brandsma & Timmerman Bouw in voor de bouw van uw nieuwbouw huis op een bouwkavel.

Verbouwing uitbesteden voor totale ontzorging

Brandsma & Timmerman Bouw vormt uw eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat de gehele verbouwing soepel verloopt. Dit omvat onder meer de bewaking van het budget tot de inkoop van bouwmateriaal en het inschakelen van de juiste vakmensen. Wij weten als geen ander dat het vinden van de juiste stukadoor of architect een uitdaging kan zijn. U wilt namelijk niet alleen de beste vakmensen met de nodige ervaring. Oog voor uw wensen, flexibiliteit, betrokkenheid én het prijskaartje spelen ook belangrijke rol bij uw keuze.

Uw verbouwing uitbesteden aan een aannemer lost dit lastige karwei voor u op. Voor de uitvoering van de werkzaamheden maken wij gebruik van een vaste ploeg vaklieden. Ieder heeft zijn eigen specialisme. Dit heeft als voordeel dat elke klus zoals stucwerk, timmerwerk en elektra door een echte vakman gedaan wordt, niet door een allrounder.

Wat u van ons bouwbedrijf in Haarlem mag verwachten:

 • We denken in oplossingen, niet in problemen
 • Team van deskundige vakmensen met jarenlange ervaring
 • Heldere en soepele communicatie
 • Afspraak = afspraak
 • We denken graag met u mee

Verbouwen in Haarlem met vertrouwen

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met de verbouw van zolders, badkamers, keukens en complete woningen. Bij ons brengt u uw gehele bouwproject onder bij één specialist. Samen nemen we uw wensen door en komen indien gewenst met deskundig advies. Altijd prettig, een ervaren bouwpartij die met u meedenkt! Het doel: de woning van uw dromen realiseren.

Op zoek naar een betrouwbare partij die u 100% ondersteunt bij verbouwen in Haarlem? Dan bent u bij Brandsma & Timmerman Bouw aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte opvragen

Grote of kleine verbouwing Haarlem uitbesteden

Interesse in onze diensten? Heeft u ergens een vraag over?

Aarzel niet en neem contact op via onderstaande knop of bel direct 06 34 01 82 01. Wij helpen u graag.

Contact