Verbouw van uw woning

Stop met dromen en laat vandaag nog een heerlijke wellness badkamer of moderne leefkeuken realiseren! Brandsma Timmermanbouw realiseert uw verbouwing in Haarlem en omstreken en draagt zorg voor het gehele bouwproject. Ook kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een uitbouw, opbouw of voor de restauratie van uw pand.

Zet de stap naar uw (duurzame) droomwoning

Bent u helemaal op uw plek in Haarlem, maar voldoet uw woning niet meer aan uw wensen? Dan biedt een verbouwing uitkomst. Een nieuwe badkamer, dakopbouw of een fijne schuifpui naar de tuin kunnen ervoor zorgen dat u prettiger woont. In de meeste gevallen profiteert u na een verbouwing van waardevermeerdering. Vooral als met de verbouwing van uw jaren 30 woning of twee-onder-een-kap meer vierkante meters zijn gecreëerd. De waardevermeerdering kan interessant zijn indien u de intentie heeft om uw huis te verkopen.

Wist u dat verbouwen dé kans is om uw huis te verduurzamen? Door bij het plaatsen van de uitbouw of keuken direct energiebesparende maatregelen te nemen, wordt uw woning milieuvriendelijker én comfortabeler. Extra-isolerend glas, het gebruik van biobased materialen, een warmtepomp en zonnepanelen; het draagt allemaal een steentje bij aan de verduurzaming van uw woning. Het team van Brandsma Timmermanbouw denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

Voor kleine en grote verbouwingen in Haarlem

Door onze uiteenlopende expertises zijn we als Haarlems bouwbedrijf breed inzetbaar. Zo voeren wij grootschalige verbouwingen uit, maar kunt u ook bij ons aankloppen voor kleine opknapwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van dubbel glas, een opbouw of het opfrissen van de badkamer met nieuw sanitair en tegelwerk. Of u nu enkel uw keuken wil moderniseren of de gehele woning wil aanpakken; Brandsma Timmermanbouw is hierin uw juiste partner.

De volledige regie over uw eigen woning? Schakel Brandsma Timmermanbouw in voor de bouw van uw nieuwbouw huis op een bouwkavel.

Verbouwing uitbesteden voor totale ontzorging

Brandsma Timmermanbouw is uw eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat de gehele verbouwing soepel verloopt. Dit omvat de bewaking van het budget tot de inkoop van bouwmateriaal en het inschakelen van de juiste vakmensen. Wij weten als geen ander dat het vinden van de juiste stukadoor of architect een uitdaging kan zijn. U wilt namelijk niet alleen de beste vakmensen met de nodige ervaring. Oog voor uw wensen, flexibiliteit, betrokkenheid én het prijskaartje spelen ook belangrijke rol bij uw keuze.

Uw verbouwing uitbesteden aan een aannemer lost dit lastige karwei voor u op. Voor de uitvoering van de werkzaamheden maakt Brandsma Timmermanbouw gebruik van een vaste ploeg vaklieden. Ieder heeft zijn eigen specialisme. Dit heeft als voordeel dat elke klus zoals stucwerk, timmerwerk en elektra door een echte vakman gedaan wordt, niet door een allrounder.

Wat u van ons bouwbedrijf in Haarlem mag verwachten:

  • We denken in oplossingen, niet in problemen
  • Team van deskundige vakmensen met jarenlange ervaring
  • Heldere en soepele communicatie
  • Afspraak = afspraak
  • We denken graag met u mee

Schakel Brandsma Timmermanbouw in voor verbouw

Het team van Brandsma Timmermanbouw heeft ruim 12 jaar ervaring met de verbouw van zolders, badkamers, keukens en complete woningen. Bij ons brengt u uw gehele bouwproject onder bij één specialist. Samen nemen we uw wensen door en komen indien gewenst met deskundig advies. Altijd prettig, een ervaren bouwpartij die met u meedenkt! Het doel: de woning van uw dromen realiseren.

Op zoek naar een betrouwbare partij voor uw verbouwing in Haarlem? Dan bent u bij Brandsma Timmermanbouw aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan voor het kostenplaatje.

Offerte opvragen

Grote of kleine verbouwing Haarlem uitbesteden

Vraag een offerte aan voor één van onze diensten

Vraag een vrijblijvende offerte aan