Nieuwbouw

Door de hoge woningnood schieten nieuwbouwprojecten in Haarlem als paddenstoelen uit de grond. Heeft u zelf een kavel gekocht voor de bouw van uw droomhuis? Laat uw nieuwbouw woning in Haarlem bouwen door het vakkundige team van Brandsma Timmermanbouw. In de afgelopen 10+ jaar hebben we al aardig wat nieuwbouwhuizen gerealiseerd; van twee-onder-een-kapwoningen tot een industriële loft en knus gezinshuis.

Het voordeel van een aannemer voor nieuwbouw

Een nieuw huis bouwen is ontzettend leuk, maar kan behoorlijks stressvol zijn. U moet met van alles rekening houden en eindeloos veel keuzes maken. Ook over zaken waar u wellicht niets van af weet. Als aannemer in de nieuwbouw zorgt Brandsma Timmermanbouw voor intensieve begeleiding, zodat u er nooit alleen voor staat. Wij helpen u stap voor stap bij de bouw van uw droomhuis. Wat voor u een nog onbewandelde weg is, is voor ons een vertrouwde route. We weten waar we rekening mee moeten houden bij het bouwen van een nieuwbouwwoning of bedrijfspand.

Met Brandsma Timmermanbouw aan uw zijde heeft u geen zorgen over de planning, budgetbewaking of bouwvergunningen. Het hele bouwproject wordt door ons van A tot Z gecoördineerd. Wij staan voor een efficiënte aanpak en nette werkwijze. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze duurzame samenwerking met ervaren vakmensen in de buurt; van schilders en timmerlieden tot stukadoors en loodgieters.

Nieuwbouw huis laten bouwen? Brandsma Timmermanbouw bewaakt de kwaliteit, de planning en het nakomen van alle afspraken.

Uw huidige woning in Haarlem verbouwen

Brandsma Timmermanbouw is ook specialist in verbouwprojecten. Heeft u geen kavel op het oog? Dan kan ons team wellicht uw droomwoning realiseren middels een grootschalige verbouwing. We vernieuwen uw badkamer, keuken, de vloeren en zorgen voor meer ruimte in huis met een mooie uitbouw of opbouw. Schakel Brandsma Timmermanbouw in voor de coördinatie en uitvoering van uw verbouwing in Haarlem en omstreken. Doordat we gestroomlijnd en vlot te werk gaan, kunt u altijd op korte termijn weer de bewoning betreden.

Schakel Brandsma Timmermanbouw in voor uw nieuwbouwproject

Een professioneel bouwbedrijf inschakelen voor uw nieuwbouwproject in Haarlem en omgeving? Leg uw woonwensen aan ons voor. Wellicht zitten we binnenkort samen aan tafel om uw ideeën om te zetten in iets concreets. Brandsma Timmermanbouw zorgt dat de bouw van uw nieuwbouw huis geheel naar wens wordt uitgevoerd; van ontwerp tot de oplevering. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan voor het kostenplaatje.

Offerte opvragen

Bouwbedrijf 023 specialist in nieuwbouw Haarlem