Nieuwbouw Haarlem

Van kavel tot droomhuis

Kavel gekocht? En bent u op zoek naar een aannemer die uw droomhuis realiseert? Wij van Brandsma & Timmerman Bouw nemen graag al het werk uit handen. Wij hebben alles in huis om uw nieuwbouw in Haarlem en omgeving in zijn geheel te verzorgen. Meer weten? Neem contact op om een afspraak te maken en om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Contact

Wij verzorgen uw nieuwbouw in Haarlem

  • Eén aanspreekpunt voor uw hele nieuwbouwproject
  • 20 jaar ervaring in kwaliteit en vakmanschap
  • Wij werken met kwalitatieve materialen en de nieuwste technieken
  • Een bouwbedrijf dat met u meedenkt en ontzorgt
  • Voor een snelle en soepele oplevering van uw woning


Intensieve begeleiding, planning en uitvoering

Een nieuw huis bouwen is ontzettend leuk, maar kan behoorlijks stressvol zijn. U moet met van alles rekening houden en eindeloos veel keuzes maken. Ook over zaken waar u wellicht niets van af weet. Als aannemer in de nieuwbouw zorgt Brandsma &Timmerman Bouw voor intensieve begeleiding, zodat u er nooit alleen voor staat. Wij helpen u stap voor stap bij de bouw van uw droomhuis. Wat voor u een nog onbewandelde weg is, is voor ons een vertrouwde route. We weten waar we rekening mee moeten houden bij het bouwen van een nieuwbouwwoning of bedrijfspand.

Uw nieuwbouwproject in Haarlem van A tot Z

Met Brandsma &Timmerman Bouw aan uw zijde heeft u geen zorgen over de planning, budgetbewaking of bouwvergunningen. Het hele bouwproject wordt door ons van A tot Z gecoördineerd. Wij staan voor een efficiënte aanpak en nette werkwijze. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze duurzame samenwerking met ervaren vakmensen in de buurt; van schilders en timmerlieden tot stukadoors en loodgieters.

Nieuwbouw huis laten bouwen? Brandsma &Timmerman Bouw bewaakt de kwaliteit, de planning en het nakomen van alle afspraken.

Uw huidige woning in Haarlem verbouwen

Brandsma &Timmerman Bouw is ook specialist in verbouwprojecten. Heeft u geen kavel op het oog? Dan kan ons team wellicht uw droomwoning realiseren middels een grootschalige verbouwing. We vernieuwen uw badkamer, keuken, de vloeren en zorgen voor meer ruimte in huis met een mooie uitbouw of opbouw. Schakel Brandsma & Timmerman Bouw in voor de coördinatie en uitvoering van uw verbouwing in Haarlem en omstreken. Doordat we gestroomlijnd en vlot te werk gaan, kunt u altijd op korte termijn weer de bewoning betreden.

Schakel ons in voor uw nieuwbouw in Haarlem

Een professioneel bouwbedrijf inschakelen voor uw nieuwbouw in Haarlem en omgeving? Leg uw woonwensen aan ons voor. Wij denken graag met u mee en komen met creatieve oplossingen om uw ideeën om te zetten in concrete plannen. Brandsma &Timmerman Bouw zorgt dat de bouw van uw nieuwbouw huis geheel naar wens wordt uitgevoerd; van ontwerp tot de oplevering. Neem vrijblijvend contact met ons op en graag tot snel!

Neem contact op

Bouwbedrijf 023 specialist in nieuwbouw Haarlem

Interesse in onze diensten? Heeft u ergens een vraag over?

Aarzel niet en neem contact op via onderstaande knop of bel direct 06 34 01 82 01. Wij helpen u graag.

Contact