Aanbouw Haarlem

Aanbouw laten plaatsen?

Wilt u uw woonruimte vergroten? Dan is een aan- of uitbouw een ideale oplossing. Met meer dan 20 jaar ervaring en alle specialismes onder één dak zijn wij dé aannemer voor het laten plaatsen van een aanbouw in Haarlem en de regio. Neem contact op voor het maken van een afspraak om vrijblijvend uw verbouwplannen door te nemen.

Contact

Uw aanbouw in Haarlem is bij ons in goede handen

 • Alle specialiteiten onder één dak
 • Wij werken met de beste kwaliteit materialen
 • Voor aanbouw of uitbouw
 • Aannemers met ruim 20 jaar ervaring
 • Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z
 • Voor bijkeukens, serres, garages, erkers en meer
 • Wij denken met u mee en gaan voor 100% tevredenheid
 • Wij werken snel en doeltreffend, u heeft minimale overlast

Opbouw, uitbouw en aanbouw in Haarlem

Is uw huidige woning te klein geworden? Dan zijn er verschillende opties om meer ruimte te creëren. Met een opbouw kunt u extra beloopbare ruimte realiseren op de tweede verdieping of op zolder. U kunt ook uitbreiden in de lengte of breedte met een uitbouw. Een uitbouw is de ideale oplossing voor een ruimere keuken of woonkamer. Brandsma & Timmerman Bouw realiseert uw uitbouw in Haarlem en omstreken en draagt zorg voor het gehele bouwproject.

Een aan- of uitbouw voor meer vierkante meters

Bij een uitbouw wordt de buitenmuur verplaatst om een gedeelte van de woning te vergroten. De nieuwe ruimte loopt vloeiend over in de rest van de woning. Zowel het interieur of het exterieur oogt als één geheel. Een uitbouw zorgt voor extra leefruimte én wooncomfort zonder dat u hoeft te verhuizen. Droomt u van een grotere keuken met kookeiland? Dan biedt een uitbouw van de keuken uitkomst. Wellicht wilt u een ruimtelijke woonkamer met luxe zithoek waar u ‘s avonds met veel vrienden kunt borrelen. Met een uitbouw van de woonkamer kunt u zonder zorgen de hele familie of vriendengroep uitnodigen. 

Moderne uitbouw hout voor natuurlijke uitstraling
Uitbouw woning met schuine dakramen voor extra daglicht
Uitbouw met lichtstraat
Vloerverwarming in de uitbouw voor warme voeten
Stenen uitbouw aan voorkant van de woning

Zijn meerdere kamers aan modernisering toe? Brandsma & Timmerman Bouw is ook gespecialiseerd in verbouwing en restauratie.

Voordelen van een uitbouw:

 • Kan in sommige gevallen vergunningsvrij gerealiseerd worden;
 • De extra vierkante meters verhogen de waarde van uw woning;
 • Dankzij raampartijen in de uitbouw krijgt het huis meer daglicht;
 • Meer leefruimte in uw bestaande woning.

Uitbouw woning achterkant of voorkant

Of u nu een tussenwoning of twee-onder-een-kapwoning heeft; bij vrijwel elk type woning is het uitbouwen mogelijk. Dit kan dan zowel aan de voorzijde, achterkant of zelfs aan de zijkant van het huis. Betreft het een tussenwoning of rijtjeshuis, dan is het niet mogelijk om aan de zijkant een uitbouw te plaatsen. De meeste mensen kiezen voor een uitbouw aan de achterkant van het huis. Simpelweg omdat de achtertuin over het algemeen een stuk groter is dan de voortuin. Bovendien mag een uitbouw vergunningsvrij gebouwd worden aan de achterzijde van de woning, mits deze niet meer dan vier meter diep is. Dit scheelt geld en rompslomp met papieren.

Een uitbouw is de perfecte oplossing voor een te krappe woonkamer of keuken.

Wij realiseren uw uit- of aanbouw in Haarlem en omgeving

Het team van Brandsma & Timmerman Bouw heeft ruim 20 jaar ervaring met het vergroten en uitbouwen van woningen in Noord-Holland. Bij ons brengt u uw gehele bouwproject onder bij één specialist. Wij werken met een vaste groep vakmensen en betrouwbare onderaannemers waardoor wij hoge kwaliteit kunnen garanderen. Samen nemen we uw wensen door en komen indien gewenst met deskundig advies. We vertellen u graag over de keuzemogelijkheden betreft stenen, metselpatronen en typen deuren.

Brandsma & Timmerman Bouw zorgt dat de uit- of aanbouw in Haarlem en omgeving geheel naar wens wordt uitgevoerd; van de fundering tot aan de afwerking. Met stopcontacten, verwarming, vloerbekleding en stucwerk zetten we de puntjes op de i. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan voor het kostenplaatje. 

Offerte opvragen

Uitbouw Haarlem

Interesse in onze diensten? Heeft u ergens een vraag over?

Aarzel niet en neem contact op via onderstaande knop of bel direct 06 34 01 82 01. Wij helpen u graag.

Contact