Dakopbouw Haarlem

Alles onder één dak voor uw dakopbouw

Extra verdieping op uw woning laten plaatsen? Brandsma & Timmerman Bouw is dé aannemer voor het realiseren van een dakopbouw in Haarlem. Met een zeer ervaren team van bouwexperts hebben wij alles in huis om uw opbouw vakkundig, snel en professioneel te verzorgen. Van A tot Z. Meer weten over de mogelijkheden? Neem direct contact op of lees verder voor meer informatie.

Contact

Daarom dakopbouw in Haarlem door Brandsma & Timmerman Bouw

  • Wij verzorgen uw opbouw van A tot Z
  • Deskundige vakmensen met meer dan 20 jaar ervaring
  • Topkwaliteit materialen, hoogwaardige afwerking
  • U wensen staan centraal en wij denken met u mee
  • Voor een snelle verbouwing, zonder gedoe
  • Maatwerk voor vrijwel ieder dak

Opbouw in Haarlem en de regio

Brandsma & Timmerman Bouw is gespecialiseerd in het realiseren van opbouwen in Haarlem en omgeving. Met een dakopbouw krijgt u er een extra verdieping bij. Met name in dichtbebouwde wijken zoals de Leidsebuurt of de Indische buurt is een dakopbouw een goed alternatief voor de populaire aan- en uitbouw.

Meer bewoonbare oppervlakte zonder tuinverlies

Met een dakopbouw haalt u meer uit uw huidige woning. De constructie creëert extra vierkante meters en zorgt voor meer wooncomfort. Aangezien bovenop de bestaande woning wordt gebouwd, verliest u geen oppervlakte van uw tuin. De extra verdieping op het dak van de woning kan ingericht worden als werkruimte of hobbykamer met luxe inloopkast. Wat dacht u van een extra slaapkamer met ensuite badkamer? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Materialen en afwerkingen dakopbouw

Een dakopbouw kan in principe op alle daken worden geplaatst. Het meest eenvoudig is dit op een plat dak, maar ook schuine daken lenen zich voor een opbouw. In dit geval kunt u kiezen voor een dakopbouw in de vorm van een nokverlegging, nokverhoging of een dakkapel. Daarbij kan de opbouw geheel in de stijl van uw woning gemaakt worden. Op deze manier sluit de dakopbouw naadloos aan en vormt het exterieur een harmonieus geheel. Geeft u de voorkeur aan een contrasterende architectuur? Dan kiest u simpelweg voor een afwijkend materiaal, mits dit strookt met het bestemmingsplan. De meest gebruikte materialen voor een opbouw zijn hout, steen en zink. Met smaakvolle of unieke gevelbekleding en ramen kan de dakopbouw de blikvanger van uw woning worden!

Een dakopbouw zorgt voor waardevermeerdering van uw huis door een grotere bewoonbare oppervlakte.

Dakopbouw vergunning Haarlem

Voor het bouwen van een dakopbouw aan de voorzijde van de woning is altijd een omgevingsvergunning (vroeger bekend als bouwvergunning) nodig. Deze vergunning dient aangevraagd te worden bij de gemeente en is nodig om te controleren of het ontwerp van de dakopbouw aan de regelgeving voldoet. Levert u niet de juiste gegevens aan? Dan heeft u kans op vertraging van het bouwproces of zelfs op afkeuring van uw aanvraag. Brandsma & Timmerman Bouw weet precies welke documenten nodig zijn en zorgt dat deze correct worden aangeleverd. Een dakkapel aan de achterkant van de woning kan tevens wel vergunningsvrij geplaatst worden.

Wij verzorgen uw dakopbouw in Haarlem en omgeving

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het ophogen en uitbouwen van woningen in Haarlem en omgeving. Bij ons brengt u uw gehele bouwproject onder bij één specialist. Wij werken met een vaste groep vakmensen en betrouwbare onderaannemers waardoor wij hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Toe aan een extra studeerkamer of logeerkamer? Brandsma & Timmerman Bouw zorgt dat uw opbouw in Haarlem en omgeving geheel naar wens wordt uitgevoerd; van het houtskelet tot aan de afwerking. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte opvragen

Dakopbouw aannemer voor meer leefruimte

Interesse in onze diensten? Heeft u ergens een vraag over?

Aarzel niet en neem contact op via onderstaande knop of bel direct 06 34 01 82 01. Wij helpen u graag.

Contact