Uw timmerwerk is onze passie

Als ervaren bouwbedrijf in Haarlem hebben wij voor elke soort timmerwerk de juiste vakmensen. Wij helpen u graag met het realiseren van hoogwaardig afgewerkte houten meubels voor uw woning, een houten trap of groot timmerwerk zoals een dakopbouw.

Contact

Timmerman Haarlem

  • Voor al uw timmerwerk in en rondom het huis
  • Meer dan 20 jaar ervaring in vakwerk
  • Wij gaan voor 100% tevredenheid
  • Voor een duurzaam en perfect afgewerkt resultaat
  • Gratis en vrijblijvende offerte

De veelzijdigheid van hout

Hout is zeer veelzijdig als het op ontwerpvrijheid aankomt. Bovendien is hout een duurzaam en fantastisch mooi bouwmateriaal. Elk houten meubelstuk is uniek van structuur, kleur en nerf. Dit komt door de kleine onvolmaaktheden en natuurlijke kenmerken van het hout. Niet zo gek dus dat steeds meer mensen kiezen voor meubels van hout. Voor klein en groot timmerwerk heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten. Veelgebruikte houtsoorten voor trappen en meubels zijn bijvoorbeeld Eikenhout, Beukenhout en Esdoornhout. Ook de massieve houtsoort Driftwood uit Azië en Merbau zijn populair.

Het aanbod is reuze! Brandsma & Timmerman Bouw vertelt u graag meer over de houtsoort(en) die u op het oog heeft en kan u hierin adviseren. Zo weet u precies wat voor kwaliteit u in huis haalt en welk onderhoud het timmerwerk eventueel vergt.

Maatwerk timmerwerken voor het interieur

Een van onze expertises is fijn timmerwerk. Met hout creëren we de meest uiteenlopende meubels voor in huis. Van maatwerk kasten tot trappen en salontafels. Brandsma & Timmerman Bouw kijkt naar de functionele aspecten van een ontwerp en heeft aandacht voor esthetiek. We realiseren de houten trap of tv-meubel die perfect past in het interieur zonder gebruiksvriendelijkheid uit het oog te verliezen.

Wilt u een kast op maat laten maken? Onze ervaren timmerlieden maken een mooie opberg- of kledingkast die past bij uw woonwensen, budget en de ruimte. De stijl, materialen en indeling van de maatwerk kast bepaalt u helemaal zelf. Het resultaat is een one of a kind kledingkast of inloopkast die precies op de gewenste plek past. Inclusief de juiste hoeveelheid lades, planken en schoenen- en kledingrekken. Door een kledingkast op maat te laten maken, zijn schuine hoeken of andere obstakels geen dilemma meer en wordt de beschikbare ruimte optimaal benut.

Een houten veranda, dakkapel en meer

Ook voor grote timmerklussen in en rondom uw huis helpen wij u graag. Brandsma & Timmerman Bouw is de toonaangevende partij voor het bouwen van een houten schuur of veranda in Haarlem en omgeving. We zetten de juiste vakmannen op de juiste plek en dragen indien nodig zorg voor vergunningsaanvragen. Onze ervaren timmermannen realiseren de veranda of schuur die nauw aansluit bij uw wensen en woonstijl. Wilt u meer ruimte creëren op de zolderverdieping? Dan kunt u ons team inschakelen voor de bouw en montage van uw houten dakkapel.

Schakel Brandsma & Timmerman Bouw in voor uw timmerwerk

Het team van Brandsma & Timmerman Bouw heeft ruim 12 jaar ervaring met het uitvoeren van kleine en grote timmerwerken in Noord-Holland. Bij ons brengt u uw gehele bouwproject onder bij één specialist. Dit heeft als voordeel dat u bij grote timmerklussen waar meerdere vaklieden bij betrokken zijn, één aanspreekpunt heeft. Al het werk dat wij uitvoeren doen wij altijd in overleg met u. Zo bent u volledig ontzorgd, maar wel betrokken bij de timmerwerkzaamheden.

Op zoek naar een betrouwbare partij voor timmerwerk op maat? Dan bent u bij Brandsma & Timmerman Bouw aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan voor het kostenplaatje.

Offerte opvragen

Vraag een offerte aan voor één van onze diensten

Vraag een vrijblijvende offerte aan