Renovatie Haarlem

Uw pand weer als nieuw

Is uw woning of ander pand niet meer in goede staat? Is het kozijnwerk verouderd? Is de isolatie niet meer op orde? Is er sprake van veel houtrot? Energielabel te laag? Kan uw woning, simpel gezegd, wel een opknapbeurt gebruiken? Wij van Brandsma & Timmerman Bouw helpen u graag. Wij kunnen de restauratie of renovatie van uw Haarlemse woning geheel verzorgen. Neem direct contact op om vrijblijvend uw wensen te bespreken!

Contact

Alles voor uw restauratie en renovatie in Haarlem

 • Meer dan 20 jaar ervaring met vakkundige renovaties en restauraties
 • Wij nemen uw hele klus uit handen en regelen alles
 • Wij werken met hoogwaardige materialen en innovatieve technieken
 • Ook voor een duurzamer huis
 • Wij denken graag met u mee en denken in oplossingen
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Restaureren, verbouwen of renoveren in Haarlem

Heeft u een karakteristiek huis of een monumentaal pand in Haarlem? Wij kunnen uw woning moderniseren, mét behoud van alle karakteristieke elementen. We voorzien het pand van een moderne keuken, een uitbouw of nieuw timmerwerk zodat deze weer aan de hedendaagse standaard voldoet.

Niet elk bouwbedrijf heeft ervaring of de expertise in huis om historische panden te herstellen. Brandsma & Timmerman Bouw heeft wel de juiste vakkennis om restauraties uit te voeren. In de afgelopen tien jaar hebben wij vele historische panden in Haarlem gemoderniseerd en klaargemaakt voor de toekomst. Bij ons is uw restauratie in veilige handen.

Historie en wooncomfort: een prima duo

De stad Haarlem kent veel woningen met een bouwjaar van vóór 1900. Deze woningen zijn veelal gebouwd met typerende in baksteen gemetselde gevels en glas-in-lood-elementen. Op de Zijlstraat zijn zelfs nog vroeg-17de-eeuwse trapgevels te zien. Ook in het interieur van oude huizen zijn prachtige authentieke details te vinden. Houten vloeren, schuifdeuren en ornamenten geven het pand sfeer en karakter. Wilt u een moderne twist toevoegen en tegelijkertijd de authentieke details behouden? Schakel Brandsma & Timmerman Bouw in voor de restauratie van uw jaren 30 woning, monumentaal pand of oude woonboerderij. Wij laten zien dat rijke historie en wooncomfort prima samen gaan.

Voorbeelden van renovatie en restauratiewerkzaamheden:

 • Nieuw timmerwerk
 • Nieuw voegwerk
 • Aanbrengen van isolatie
 • Repareren van glas in lood
 • Houtrotreparatie
 • Buiten- en binnenschilderwerk
 • Moderniseren van badkamer of keuken

Wij realiseren uw restauratie of renovatie in Haarlem

Ons team heeft ruim 20 jaar ervaring met het restaureren van woningen in Haarlem en omgeving. Bij ons brengt u uw gehele bouwproject onder bij één specialist. Samen nemen we uw wensen door en komen indien gewenst met deskundig advies. Altijd prettig, een ervaren bouwpartij die met u meedenkt!

Op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf voor uw restauratie of renovatie in Haarlem en omgeving? Dan bent u bij Brandsma & Timmerman Bouw aan het juiste adres. Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte opvragen

Restauratie haarlem en omstreken

Interesse in onze diensten? Heeft u ergens een vraag over?

Aarzel niet en neem contact op via onderstaande knop of bel direct 06 34 01 82 01. Wij helpen u graag.

Contact