Restauratie van uw woning

Heeft u een karakteristiek huis of een monumentaal pand in Haarlem? Het team van Brandsma Timmermanbouw kan uw woning moderniseren, mét behoud van alle karakteristieke elementen. We voorzien het pand van een frisse keuken, een uitbouw of nieuw timmerwerk zodat deze weer aan de hedendaagse standaard voldoet..

Niet elk bouwbedrijf heeft ervaring of de expertise in huis om historische panden te herstellen. Brandsma Timmermanbouw heeft wel de juiste vakkennis om restauraties uit te voeren. In de afgelopen tien jaar hebben wij vele historische panden in Haarlem gemoderniseerd en klaargemaakt voor de toekomst. Bij ons is uw restauratie in veilige handen.

Historie en wooncomfort: een prima duo

De stad Haarlem kent veel woningen met een bouwjaar van vóór 1900. Deze woningen zijn veelal gebouwd met typerende in baksteen gemetselde gevels en glas-in-lood-elementen. Op de Zijlstraat zijn zelfs nog vroeg-17de-eeuwse trapgevels te zien. Ook in het interieur van oude huizen zijn prachtige authentieke details te vinden. Houten vloeren, schuifdeuren en ornamenten geven het pand sfeer en karakter. Wilt u een moderne twist toevoegen en tegelijkertijd de authentieke details behouden? Schakel Brandsma Timmermanbouw in voor de restauratie van uw jaren 30 woning, monumentaal pand of oude woonboerderij. Wij laten zien dat rijke historie en wooncomfort prima samen gaan.

Voorbeelden van restauratiewerkzaamheden:

  • Nieuw timmerwerk
  • Nieuw voegwerk
  • Aanbrengen van isolatie
  • Repareren van glas in lood
  • Houtrotreparatie
  • Buiten- en binnenschilderwerk
  • Moderniseren van badkamer of keuken

Schakel Brandsma Timmermanbouw in voor restauratie

Het team van Brandsma Timmermanbouw heeft ruim 12 jaar ervaring met het restaureren van woningen in Haarlem en omgeving. Bij ons brengt u uw gehele bouwproject onder bij één specialist. Samen nemen we uw wensen door en komen indien gewenst met deskundig advies. Altijd prettig, een ervaren bouwpartij die met u meedenkt!

Op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf voor uw restauratie? Dan bent u bij Brandsma Timmermanbouw aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan voor het kostenplaatje.

Offerte opvragen

Restauratie haarlem en omstreken